Musicalgroep Rits - Foto's Musicalgroep Rits - Home Musicalgroep Rits - Home Musicalgroep Rits - Contact Musicalgroep Rits - Colofon Koop bij Bol.com en steun Rits financieel!

 
Er zijn momenteel geen geplande evenementen

Naar Musicalgroep Rits op YouTube Naar Musicalgroep Rits op Twitter Naar Musicalgroep Rits op facebook

Achter de schermen

Musicalgroep Rits heeft naast de deelnemers op het toneel ook verschillende mensen die zich achter de schermen inzetten.

Decorploeg

We hebben een eigen decorploeg, die zelf alle decors voor de voorstellingen bedenkt, bouwt en verzorgt. Minimaal een keer per week wordt er gewerkt om alles tot in detail te perfectioneren.

Kleding en rekwisieten

Ook kleding en rekwisieten verzorgen of maken we zelf. Bij het maken van de kleding kunnen we altijd hulp gebruiken.

Ben je handig met naald en draad? En heb je zin om deel uit te maken van een gezellige groep? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via secretariaat@musicalgroeprits.nl.

Orkest

Tijdens de voorstellingen wordt de muzikale begeleiding verzorgd door een live (gelegenheids-)orkest. Als muzikant studeer je in eerste instantie thuis je partijen in. Op een aantal gezamenlijke repetities worden vervolgens de puntjes op de 'i' gezet.

Ben je amateurmuzikant op hoog niveau? En vind je het leuk om mee te spelen in het orkest bij Musicalgroep Rits? Neem dan contact met ons op via secretariaat@musicalgroeprits.nl.

Musicalgroep Rits - Pers Musicalgroep Rits - Inloggen deelnemers